Filters
Preferences
Zoek

Sterslager: Ster staat voor kwaliteit!

Wat is een Sterslager?

Een Sterslager is een zelfstandige, creatieve en ambachtelijke slager die door de Sterslagers Unie een ster heeft gekregen voor de hoogwaardige kwaliteit in zijn vlees- en vleeswarenassortiment.

Voor een Sterslager is versheid, klantvriendelijkheid en hygiëne even belangrijk als de kwaliteit van zijn producten. De Sterslagers Unie zal daarom met onverwachte adviserende controles toezien op de goede werking van iedere Sterslager.

Een Sterslager is niet zomaar een "Ster"-slager

Misschien heeft U ze al gezien... onze Kwaliteitsadviseurs. Een team van 5 Sterslager-controleurs controleren minstens 2x per jaar uw Sterslager en dit gebeurt op een onverwacht moment.
De controleurs beoordelen uw Sterslager op kwaliteit, uitstraling en hygiëne van de winkel alsook achter de schermen in hun werkplaats en frigo's.
We gebruiken niet graag de naam controleurs maar kwaliteitsadviseurs want als er opmerkingen zijn wordt uw Sterslager ook met de nodige adviezen bijgestaan.

Alle rapporten worden naast elkaar gelegd en daaruit wordt eenmaal per jaar de "Sterslager van het jaar" verkozen. Een prestigieuze titel voor de Sterslager.

 

Blog archief